Vi utvecklar och förvaltar framtidens molnlösningar - redan idag! Våra kunder väljer oss för att vi är engagerade, flexibla och effektiva. Vi attraherar den främsta kompetensen och är en av Microsofts högst värderade partners.

Framgångsrika kunder är nöjda kunder

Den gemensamma nämnaren hos våra kunder är att de är otroligt olika! Vi har kunder världen över, från Singapore till USA, men de flesta finns i vår närhet. Flera är stora globala bolag medan vissa är start ups. Många är privata bolag, andra är public service, statliga eller ideella föreningar. Många har en kärnverksamhet där IT är ett stöd, medan andra har IT som sin affärsidé.

Men det finns en rad saker som våra kunder har gemensamt. De flesta har vi jobbat med under många år, och både nya som gamla är otroligt nöjda. Faktiskt så är alla nöjda! Det vet vi eftersom Demoskop gör en oberoende undersökning för vår räkning varje år. Så om du skulle vilja få en rekommendation om oss har vi en lång rad kunder du kan kontakta. Vi är nämligen stolta över att 8 av 10 redan har rekommenderat oss till någon annan. Och 10 av 10 säger att de kommer tillfråga Active Solution igen för nya uppdrag. Ett bättre betyg kan vi inte tänka oss. 

Möt Active Solution bakom kulisserna - se filmen!

Möt Active Solution bakom kulisserna. I filmen berättar vi om hur allt började en gång 1998, hur vi ser på samarbetet med våra kunder, och hur det funkar hos oss idag. Välkommen till Active Solution!

Välkommen att kontakta oss

Kungstensgatan 23A

Vi finns på Kungstensgatan 23A i centrala Stockholm (T-bana, Rådmansgatan). Ingången är på innergården från Kungstensgatan och direkt till höger under portalen.

Om du kommer med egen bil rekommenderar vi parkeringshuset vid Norra Real på Tulegatan 12-14.

Active Solution Sverige AB
Kungstensgatan 23A
113 57 Stockholm
Telefon: 08-545 166 30

VD
Kjell Svanström, 070 - 328 17 30

Försäljnings- och Marknadschef
Stellan Ahlgren, 070 - 477 59 00

Utbildningar, kurser och föreläsningar
Peter Dahlström, 070 - 246 74 27

Rekrytering
Magnus Forsberg, 070 - 219 17 50

Korta fakta om Active Solution

  • Active Solution Sverige AB föddes 1998 och är i huvudsak personalägt med flera av grundarna fortsatt verksamma.
  • Kontor på Kungstensgatan 23A med 45 medarbetare.
  • Våra kunder är oftast medelstora till stora företag och organisationer men även mindre teknikorienterade företag samt "start ups".
  • Våra medarbetare är erfarna konsulter med en genomsnittserfarenhet från IT-branschen på mer än 10 år per medarbetare.
  • Vi genomför kontinuerliga kundundersökningar bland annat i samarbete med Demoskop och Microsoft som visar att våra kunder är mycket nöjda.
  • Active Solution Sverige AB:s organisationsnummer är 556557-3895
  • Våra företagsvärderingar grundar sig på nyckelorden tillsammans, kompetenstörstiga och engagerade.