Active Solution vinner “Årets Microsoft App Innovation Partner 2022”!

På Active Solution arbetar vi dagligen med systemutveckling för att skapa smarta lösningar tillsammans med våra kunder. Det är därför väldigt hedrande att Microsoft idag, under eventet Partner Inspiration Day 2022, tillkännagav att Active Solution vinner priset för årets App Innovation Partner!

Motiveringen från Microsoft lyder:

"En hårt arbetande partner som ständigt kommer på nya och smarta lösningar. Vinnaren I kategorin överraskar alltid oss med vad som går att göra med den senaste teknologin.

Partnerns BankID-lösning är ett klockrent exempel på detta.

Därför är vinnaren av Årets App Innovation Partner Active Solution!"

Active Solution är ett IT-konsultbolag där vi arbetar med den senaste tekniken på Microsofts molnplattform Azure. Vi skapar system och applikationer som gör skillnad i våra kunders verksamhet. Våra kunder är allt ifrån stora globala bolag till färska start ups. Många har en kärnverksamhet där IT är ett stöd, medan andra har IT som sin affärsidé. Gemensamt är att vi arbetar tillsammans med dem för att använda teknik på ett sätt innovativt sätt.

I och med utmärkelsen “Årets Microsofts App Innovation Partner 2022” får vi ännu ett bevis på att våra medarbetare gör något utöver det vanliga. Jakob Ehn, IT-konsult på Active Solution säger:

"Som konsult på Active Solution drivs jag av att hålla mig i teknikens framkant och arbeta tätt tillsammans med våra kunder för att skapa innovativa lösningar på Microsofts plattform.

Det gör mig oerhört stolt att jag och mina kollegor tilldelats detta pris."

 

I motiveringen lyfter MIcrosoft vårt projekt Active Login, som gör det möjligt att på ett enkelt sätt använda BankID för inloggning och signering från Microsoftplattformen. Elin, IT-konsult på Active Solution är stolt över utmärkelsen:

“För mig är det viktigt att få använda mina kunskaper inom systemutveckling för att skapa nytta. 

Vårt Open Source-projekt Active Login som möjliggör integration mot BankID från Microsoftplattformen är något jag personligen varit djupt involverad i och sett hur det fått ett enormt genomslag.

Det gör mig stolt att se att microsoft uppmärksammar Vårt arbete kring detta.”

 

Ett tajt och ömsesidigt med Microsoft är något som legat i vår strategi sen starten 1998. VD Kjell Svanström är hedrad över utmärkelsen och säger:

"Årets App Innovation Partner är ett pris som tillhör alla fantastiska medarbetare på Active Solution. Det är deras engagemang och nyfikenhet i samarbetet med våra kunder som ligger till grund för detta. För mig är det en ära att få arbeta med medarbetare och kunder med innovativa visioner.

Vi drivs av att genom smarta lösningar skapa nytta. För oss är det hedrande att få ännu en stämpel på kvalitén i vårt arbete."

 

 


För frågor, kontakta Marknadschef Peter Örneholm:
peter.orneholm@activesolution.se
0738 - 03 13 98

Active Solution i sociala medier

Vill du veta mer vad som händer och hur det är på Active Solution? Följ oss gärna på någon av våra sociala medier!

Kanske föredrar du att lyssna på en podd? Vår alldeles egen podcast Avkodat finns där poddar finns och på Avkodat.se.