Framtidens molnlösningar - redan idag! Nu slipper du välja mellan oflexibla så kallade standardsystem eller kostsamma skräddarsydda lösningar.

AI med Active Solution

I vår värld är AI en del av molnet eller mer konkret Microsoft Azure. AI är där konkreta tjänster och komponenter som företag kan dra nytta av redan idag.  Det är vare sig svårt eller dyrt. På köpet riktigt roligt och uppskattat av framförallt våra kunders kunder. Se filmen så förstår du hur vi hjälper våra kunder från prototyp till riktiga tillämpningar. 

Läs mer om våra erbjudanden inom AI

Träffsäkra system för att lösa era unika behov

Genom att vara den bästa arbetsplatsen där vi utvecklar framtidens kompetens, hjälper vi varandra och våra kunder att lyckas. Vi är ett konsultbolag som skiljer oss från mängden.

Webb
Automation
Inloggning
AI
Integration

Active Login - Kom igång med säker inloggning i dina tjänster

BankID är idag en vida utbredd och snabbt växande metod för säker tvåfaktors-autentisering för såväl offentliga som privata tjänster. 

Vi såg en starkt ökad efterfrågan från våra kunder att integrera BankID i sina applikationer samtidigt som många hade problem att få till en fungerande lösning. Vår ambition var att göra BankID-integration så enkelt som möjligt.

I Active Login har vi paketerat lösningar för att göra det enkelt att komma igång med BankID, IdentityServer och Microsoft Azure

Vi på Active Solution kan hjälpa mer med hela processen, allt från utbildning, support och implementation av BankID i er webb, app eller system.

Läs mer

Modernisera dina system med Azure

Har dina applikationer blivit långsamma och omoderna, svåra att förvalta och dyra i underhåll? Skulle du vilja fokusera mer på att leverera affärsvärde och snabbare ta dina visioner från idé till verklighet istället för att bekymras över en växande IT-komplexitet?

Läs mer om vårt erbjudande

Så utvecklar vi framtidens komponentbaserade molnlösningar - redan idag

Nu slipper du välja mellan oflexibla så kallade standardsystem eller kostsamma skräddarsydda lösningar.

Majoriteten av lösningarna som vi på Active Solution levererar är molnbaserade och återanvänder färdiga komponenter och tjänster.

Genom att sätta samman olika komponenter, som var för sig löser en specifik uppgift, kan vi snabbt skapa ett system som är helt anpassat för varje kunds förutsättningar.

För våra kunder innebär det här lösningar som levereras snabbare och enkelt anpassas vid förändrade eller nya behov. Dessutom till förutsägbara kostnader.

Läs mer om hur vi använt komponentbaserad utveckling för den här webbplatsen

Active Partner - Utvecklingsavdelningens bästa vän

Active Partner är ett koncept som riktar sig till "produktbolag" samt företag med egen systemutvecklingsavdelning. 

Ett företags eller organisations egna systemutvecklingsavdelning ställs inför många olika utmaningar, som inte alltid kan lösas på egen hand. Det finns olika anledningar till att ta in hjälp. Det kan till exempel bero på svårigheter att hitta rätt kompetens eller att det över tid blir för kostsamt att hålla med egen personal. Dessutom kräver bland annat kompetensutveckling och rekrytering en hel del arbete som en mindre avdelning kan ha svårt att hinna med. 

Active Solution har en lösning som vi kallar Active Partner där ett antal företag deltar. En ytterligare fördel skapas i den "Community" som vi delar med våra kunder i form av kunskaps- och erfarenhetsutbyte.

Läs mer

Spets och bredd

Till syvende och sist är det de enskilda konsulternas kompetens som är avgörande för ett lyckat uppdrag. Erfarenhet och förmåga inom såväl teknologi som metodik är avgörande. Samtliga av våra konsulter är erfarna .NET-utvecklare i grunden, spetsade med ytterligare flera kompetensområden. Vi utmärker oss bland annat inom:

  • Systemutveckling och Arkitektur
  • Systemintegration
  • Microsoft Azure
  • Utredning och Kravanalys
  • Ledning och Styrning
  • DevOps
  • AI och Machine Learning
  • Mentorskap och Coaching
Läs mer

Delade insikter med Power BI

Information och data är något alla företag har - I överflöd. Men data tenderar att vara spretig och manuella insatser krävs för att samla ihop, sålla och viualisera på ett relevant sätt, vilket gör att den lätt blir inaktuell. Med hjälp av Microsoft PowerBI blir det enkelt att automatisera dataflöden och få gemensamma insikter som går att dela både inom och utanför organisationen.

Missa inte vårt onlineseminarie om hur du kan använda Power BI Embedded för att dela med dig av data och insikter - både intern och externt inom organisationen.

Är du intresserad av hur du kan integrera Power BI i just dina tjänster? Hör av dig så berättar vi mer.

Framgångsrika kunder är nöjda kunder

Den gemensamma nämnaren hos våra kunder är att de är otroligt olika! Vi har kunder världen över, från Singapore till USA, men de flesta finns i vår närhet. Flera är stora globala bolag medan vissa är start ups. Många är privata bolag, andra är public service, statliga eller ideella föreningar. Många har en kärnverksamhet där IT är ett stöd, medan andra har IT som sin affärsidé.

Men det finns en rad saker som våra kunder har gemensamt. De flesta har vi jobbat med under många år, och både nya som gamla är otroligt nöjda. Faktiskt så är alla nöjda! Det vet vi eftersom Demoskop gör en oberoende undersökning för vår räkning varje år. Så om du skulle vilja få en rekommendation om oss har vi en lång rad kunder du kan kontakta. Vi är nämligen stolta över att 8 av 10 redan har rekommenderat oss till någon annan. Och 10 av 10 säger att de kommer tillfråga Active Solution igen för nya uppdrag. Ett bättre betyg kan vi inte tänka oss.