Vinnare från Swetugg 2018

Active Solution var stolt sponsor för Swetugg - igen. Många deltagare var intresserade av Active Solutions prisbelönta spel "Active Feeling".

Fredrik Hedlund gratulerar Anton på Swetugg 2018

Det var många besökare som passade på att testa det prisbelönta spelet "Active Feeling" som använder sig av Microsoft Cognitive Services och Toobi Eyetracker. Spelet går ut på att försöka anpassa sig till olika typer av känsloyttringar och där slå ut sina medtävlare. Vi fick se såväl glada som sura miner och allt däremellan.

Spelet är byggt kring de färdiga API:erna i Microsofts AI-tjänster som finns tillgängliga i Azure samt alla andra tjänster i Azure som gör det otroligt smidigt att lansera en lösning som den här på kort tid.

Vinnare i "Active Feeling" blev Anton Gunnarsson som hade otrolig koll på sina känslor. Han lyckades med att pricka sina känslor till 99,6%.

Semyon Weibull från Göteborg vann vår tävling i montern som gick ut på att värdera de främsta förmånerna samt att svara rätt på de svåra utslagsfrågorna.

Stort grattis till Anton som gick hem med en Toobi Eyetracker och Semyon som fick en Fatboy Buggle-up hemskickad till Göteborg.