Vinnare från Devsum17

Active Solution var huvudsponsor för Devsum 2017 - igen. I stort fokus var AI och Active Solutions populära spel "Active Feeling".

Vinnare Active Feeling Dag 1

Bildtext: Magnus Forsberg från Active Solution (tv i bild) gratulerar Daniel till vinsten dag 1 i "Active Feeling".

De tre lyckliga vinnarna av varsin "Fatboy" är:

Daniel Zwoinkski - vinnare dag 1 i "Active Feeling". Det blev ett dubbelt grattis då Daniel även firade sin födelsedag samma dag.

Teresa Ferrandez - Vinnare dag 2 i "Active Feeling". Vår flitigaste deltagare tog hem en förtjänstfull jordskredsseger med 98% känslosamhet! Helt grymt.

Peter Öhlin - Vann vår tävling i montern som gick ut på att "scora" olika förmåner och han hade dessutom svarat rätt på utslagsfrågan. Stort grattis.

Många passade på att testa spelsuccén "Active Feeling" som använder sig av Microsoft Cognitive Services "känsloAPI". Spelet går ut på att försöka anppas sig till olika typer av känsloyttringar och där slå ut sina medtävlare. Vi fick se såväl glada som sura miner och allt däremellan. Kul värre var det och en insikt i hur tekniken hela tiden utvecklas och blir tillgänglig. Spelet tog ett par veckor att utveckla och för 5 år sedan hade det sannolikt tagit ett par år, det tack vare de färdiga API:erna som finns tillgängliga i Azure samt alla andra tjänster i Azure som gör det otroligt smidigt att lansera en lösning som den här.