Alla vinnare på Swetugg 2020

I år hade Active Solution välgörenhets- och CSR-tema på Swetugg. Succén och engagemanget var totalt.

Med inte mindre än 6 talare och som stolt sponsor var engagemanget på topp från Active Solution sida när årets swetuggkonferens gick av stapeln. Men även deltagarna på konferensen visade ett stort engagemang när det kom till CSR och välgörenhet. 

Genom att be deltagarna att klistra upp ett klistermärke föreställande en medarbetare från Active Solution lovade vi att skänka motsvarande summa pengar för att plantera tre träd per märke.

Swetugg 2020.jpg

Annasara Garlöv, rekryteringsansvarig på Active Solution kommenterar:

"Vi ville vi väcka en tanke om vad företag gör och kan göra för påvekran och avtryck på vår miljö och vårt samhälle. Tillsammans fick vi ihop 480 träd som ska planteras i Etiopien med hjälp av Läkarmissionen. Tack alla som deltog!"

Genom att svara på frågeställningar om CSR kunde deltagarna tävla om att få bestämma vart Active Solution ska skänka 3000 kr. Intresset var stort och en rapport om vad de vassaste utvecklarna i Sverige tycker kommer snart!

Vinnare blev Daniel Jarteg som valde att skänka 3000 kronor till Riksorganisationen för anhöriga till våldsdödade. Organisationen verkar för att anhöriga och andra närstående till dem som har dödats genom våldsbrott ska få ett bättre stöd från samhället.