Gott Nytt 2016!

Gott Nytt 2016!Nytt år innebär nya möjligheter, så även 2016. Active Solution har ett bra år under 2015 bakom sig och det är dags att summera.

VD Kjell Svanström summerar året som gått, d.v.s. 2015:


"2015 var ett bra år för Active Solution. Det näst bästa i vår historia, som går bak till 1998, om vi mäter det i ekonomiska termer. Det klart bästa om vi tittar på saker som kompetens, kundnöjdhet, samarbeten och trivsel.

Ser vi till kompetens har vi lyckats behålla våra medarbetare på ett för branschen unikt sätt. Vi har dessutom fått in ett antal nya som överlag stärkt vår kompetens inom områden som t ex webbutveckling.

Ser vi till kundsidan är det glädjande att vi lyckas höja vår kundnöjdhet till nivåer som enligt Demoskop börjar bli ansträngt höga att bibehålla. Samtidigt gäller det att vara ödmjuk och se till förbättringspotentialen, för den finns alltid.

Under året har vi även fortsatt partnersamarbetet med Microsoft på ett bra sätt som givit både Microsoft, oss och våra kunder stora fördelar. Ett bra exempel på det är den Roadshow vi genomförde tillsamman under slutet av året. 

Sist men inte minst är vi stolta över den interna trivsel vi har hos oss samt i de uppdrag vi har hos våra kunder. Ett bra exempel som varit aktuellt under 2015 är att våra kunder i ökad grad har varit verksamma i våra lokaler för att genomföra projekt tillsammans."