Devsum 2021

På årets upplaga av Devsum hade Active Solution helt fokus på kompetensutveckling. Det gav stort engagemang både bland deltagarna och internt.

Med hela 33 anställda och inte mindre än 5 talare på "plats" var vårt engagemang stort på årets upplaga av utvecklarkonferensen Devsum. Som guldsponsor passade vi även på att bjuda deltagarna på After sessions, inspirererande blixttal om klättring, fotografering, pistoskytte, pralintillverkning och discgolf. Vi genomförde även en undersökning om hur systemutvecklare ser på distansarbete.

Som tack för allt engagemang skänker vi 5 utbildningspaket för varje svar som vi fick in i undersökningen. Totalt hjälpte deltagarna och våra anställda till att skänka 550 skolpaket till barn som växer upp i fattigdom.

Stort tack för det!

Unicef skolpaket

Resultatet i undersökningen om distansarbete

Vi ställde 4 frågor i vår undersökning och resultatet visade i korthet att:

  • 85% tycker att det är viktigt eller helt avgörande att deras nuvarande eller kommande arbetsgivare erbjuder möjligheten att arbeta på distans.
  • 64% tycker att det är viktigt eller helt avgörande att deras nuvarande eller kommande arbetsgivare har ett fysiskt kontor som de kan arbeta från.
  • 63% vill arbeta 1 till 3 dagar per vecka på distans.
  • 91% anser att deras arbete helt och hållet kan utföras på distans.

Om du är mer intresserad av detaljerna i undersökningen går det bra att kontakta Magnus Forsberg på Active Solution.