Nu kan du använda Active Login för Underskrifter i BankID

En av de vanligaste frågorna vi fått kring Active Login och BankID har varit: "Stödjer ni även underskrifter?". Från och med idag kan vi glatt meddela att Active Login nu stödjer alla delar av BankID-flödena - så även underskrift!

I och med dagens lansering av version 6.0.0 stödjer vi nu också underskrift. Självklart i kombination med funktioner i BankID så som "Säker start", animerade QR-koder, text i användarens display etc. Active Login 6.0.0 har funnits ute för test sedan juni och är nu redo för produktion.
 
Active Login har numera fler än 450 000 nedladdningar och vi på Active Solution är glada att kunna hjälpa företag med moderna, säkra inloggningslösningar där BankID är en viktig pusselbit.

Nya funktioner

I stora innebär denna nya version:
 
  • Stöd för underskrift med BankID
  • Omarbetat arkitektur för ökad förvaltnignsbarhet och möjlighet att stödja fler scenarion
  • Förbättrad dokumentation
GitHub finns en fullständig sammanfattning av alla nyheter och uppdateringar.
 

Support eller Implementera BankID i din web eller app

Är du i behov av support eller vill komma igång med BankID som säker inloggning på din webb eller i din app? Vi på Active Solution erbjuder kommersiella upplägg för en snabb snart.
 
 

Paket: Active Login Quick Upgrade

Vi har tagit fram ett fastprispaket där vi tillsammans med er genomför en uppgradering till den senaste versionen av Active Login så att ni kan känna er trygga med att ha de senaste funktionerna och säkerhetsuppdateringarna.