Active Solution stärker samarbetet med Microsoft

Idag stärker Active Solution sitt långa partnerskap med Microsoft genom att kliva in i det nya partnerprogrammet, Microsoft Cloud Partner Program. Active Solution fortsätter att bevisa expertis och leverans inom Azure, Webb, Data & AI. Tack vare detta kan vi fortsätta att leverera förstklassig support och snabba lösningar åt våra kunder.

Under våren 2022 tillkännagav Microsoft att de stöper om sitt partnerprogram där de ökade kraven på arbete med Azure och kunskaper inom relevanta områden. Digital & App Innovation samt Data & AI är de två Solution Designations som Active Solution nu är partner inom. Två områden som ligger helt i linje med de leveranser vi gör.

Active Solution - Microsoft Solutions Partner - All - Horizontal.png

För ett bolag som oss på Active Solution, där kunskap och expertis inom Microsoft Azure är en fundamental del av vår vardag, ligger de nya kraven i linje med hur vi arbetar.

Robert Folkesson, CTO och ansvarig för kompetensutveckling på Active Solution, säger:

"Vi är ett kunskapsintensivt bolag där expertis och erfarenhetsutbyte är avgörande för en lyckad leverans. Kompetensutveckling på betald och planerad arbetstid är en förutsättning och självklarhet för att vi ska ligga i framkant och kunna föreslå bästa möjliga lösning åt våra kunder. Därför tycker jag det är extra kul att just skilling är något som lyfts fram högt i kraven för nya partnerprogrammet."

 

Att Active Solution är en stark partner till Microsoft gynnar våra kunder. Fredrik Hedlund, leveransansvarig på Active Solution, kommenterar:

"Vårt arbete syftar alltid till att lyssna in och hjälpa respektive kund i den situation de står i. I samarbetet med Microsoft har vi nu ännu fler möjligheter att tillsammans med både Microsoft och kunden arbeta fram de bästa lösningarna."

För mer information Microsoft Cloud Partner Program, se Microsofts webbplats.


För frågor, kontakta Marknadschef Peter Örneholm: peter.orneholm@activesolution.se 0738 - 03 13 98