Case: Simployer

Simployer är en av skandinaviens största leverantörer av HR-system. De har målet att “göra det enkelt att vara en utmärkt arbetsgivare”. Deras talangportal används av kunder så som Apoteket, SOS Alarm, Veolia and Trafikverket. Active Solution arbetade tillsammans med Simployer och moderniserade systemen med hjälp av Azure.

Active Solution arbetade tillsammans med Simployer och moderniserade systemen med hjälp av Azure. Genom en beprövad metodik där vi genomlyser, planerar och migrerar lösningen till Azure fick kunden möjlighet att tillhandahålla moderna och innovativa lösningar.

  • Simployer gick ifrån lokalt installerade system per kund till en dynamisk, skalbar multi-tenant SaaS-tjänst på mindre än fyra månader.
  • Nya tjänster kan nu göras tillgängliga till alla, eller en utvald grupp, kunder. Ledtiden ifrån utveckling till utrullning av nytt affärsvärde har gått ifrån månader till veckor.
  • Totalkostnad för drift av kompetensportalen har halverats genom nyttjande av skalbara och automatiserade tjänster i Azure.

Modernisera dina system med Azure

Har dina applikationer blivit långsamma och omoderna, svåra att förvalta och dyra i underhåll? Skulle du vilja fokusera mer på att leverera affärsvärde och snabbare ta dina visioner från idé till verklighet istället för att bekymras över en växande IT-komplexitet?

Läs mer om vårt erbjudande