Active Solution - Referenscase

Den gemensamma nämnaren hos våra kunder är att de är otroligt olika! Vi har kunder världen över, från Singapore till USA, men de flesta finns i vår närhet. Flera är stora globala bolag medan vissa är start ups. Många är privata bolag, andra är public service, statliga eller ideella föreningar. Många har en kärnverksamhet där IT är ett stöd, medan andra har IT som sin affärsidé.

Men det finns en rad saker som våra kunder har gemensamt. De flesta har vi jobbat med under många år, och både nya som gamla är otroligt nöjda. Faktiskt så är alla nöjda! Det vet vi eftersom Demoskop gör en oberoende undersökning för vår räkning varje år. Så om du skulle vilja få en rekommendation om oss har vi en lång rad kunder du kan kontakta. Vi är nämligen stolta över att 8 av 10 redan har rekommenderat oss till någon annan. Och 10 av 10 säger att de kommer tillfråga Active Solution igen för nya uppdrag. Ett bättre betyg kan vi inte tänka oss. 

Läs mer om några av våra referensprojekt nedan.

Case: Simployer

Simployer är en av skandinaviens största leverantörer av HR-system. De har målet att “göra det enkelt att vara en utmärkt arbetsgivare”. Deras talangportal används av kunder så som Apoteket, SOS Alarm, Veolia and Trafikverket.

Active Solution arbetade tillsammans med Simployer och moderniserade systemen med hjälp av Azure.

Läs mer om caset

Case: Lernia.se - App Modernization

Lernia utbildar och utvecklar individer, företag och organisationer och rekryterar och hyr ut yrkesarbetare och tjänstemän. Lernia.se är navet i Lernias kommunikation mellan alla dessa aktörer. Active Solution moderniserade och migrerade webbplatsen till Azure.

Läs mer om caset

Case: Thomas Concrete Group

Thomas Concrete Group is an independent and family owned global company group, producing and distributing high quality ready-mixed concrete to commercial and private customers. The entire group has a strong focus on environmental responsibility and employee welfare.

Active Solution has worked together with Thomas Concrete Group to design and deploy a cloud native architecture on Microsoft Azure using Azure Kubernetes Services (AKS).

Kontakta oss