Modernisera dina system med Azure

Har dina applikationer blivit långsamma och omoderna, svåra att förvalta och dyra i underhåll? Skulle du vilja fokusera mer på att leverera affärsvärde och snabbare ta dina visioner från idé till verklighet i stället för att bekymras över en växande IT-komplexitet?

Vi på Active Solution har det senaste årtiondet arbetat aktivt med att modernisera IT-system med hjälp av molntjänster i Azure. Tack vare en modern plattform kan våra kunder bli mer snabbfotade, snabbare anpassa sina system efter nya förutsättningar samt drastiskt minska kostnaden över tid.

Vår beprövade process för appmodernisering består av fyra faser:

  • Genomlysning: Våra experter arbetar tillsammans med er och gör en analys av ert nuvarande system och arkitektur. Vi drar nytta av våra erfarenheter för att snabbt identifiera områden som ev. är mer tidskrävande än andra. Tillsammans gör vi en plan där vi utifrån affärsvärde prioriterar nödvändiga åtgärder.
  • Plan: Vi tar fram ett förslag på en molnbaserad arkitektur anpassad efter era unika förutsättningar och behov. Områden som säkerhet, compliance och kostnadsoptimering är viktiga aspekter i det förslag vi tar fram.
  • Migrering: Beroende på era behov och förutsättningar kan vi assistera vid, eller helt genomföra, migreringen till er nya plattform. Vi förbereder för optimal drift i framtiden.
  • Innovation: När systemet väl är migrerat finns goda möjligheter för att optimera och dra nytta av all innovation som ständigt sker i molnet. I dialog med er identifierar vi möjligheter att ta systemet till ytterligare en nivå.

Paket: Appmoderniseringsworkshop

För att snabbt komma igång med arbetet och ge er en bättre förståelse för nuläge och framtida möjligheter i Azure erbjuder vi en appmoderniseringsworkshop till fast pris. Under två dagar arbetar vi tillsammans och tar fram följande

  • Nulägesbild
  • Vilka fördelar innebär en flytt till Azure
  • Vilka innovationer kan tjänster i Azure möjliggöra för oss
  • Nästa  steg

Pris: 49 000:- (ex. moms)

Vi kan även lösa ett anpassat upplägg just för er.

 

Kontakta oss

Case: Lernias digitala resa: Kostnadsbesparingar genom effektiv molnanvändning

Lernia, en svensk organisation som erbjuder utbildning och rekryteringstjänster, stod inför en digital transformationsutmaning för att effektivisera sin molnteknikanvändning. De samarbetade med Active Solution för att analysera och optimerar deras användning av Microsoft Azure. Genom strategiska åtgärder som taggning av resurser och anpassning av system efter användningsmönster, uppnådde Lernia betydande kostnadsbesparingar, förbättrad kostnadstransparens och bibehöll hög servicenivå och användarupplevelse.

 

Läs mer om hur vi arbetat med Lernia

Case: Simployer och Azure PaaS: En framgångssaga om digital transformation inom HR

Simployer är en av skandinaviens största leverantörer av HR-system. De har målet att “göra det enkelt att vara en utmärkt arbetsgivare”. Deras talangportal används av kunder så som Apoteket, SOS Alarm, Veolia and Trafikverket.

Active Solution arbetade tillsammans med Simployer och moderniserade systemen med hjälp av Azure.

Läs mer om hur vi arbetade med Simployer