Event

Techdays 2019

22 oktober 2019

Årets höjdpunkt för systemutvecklare och IT-proffs närmar sig. Microsoft Techdays är numera en av de absolut största IT-händelserna under året för "Microsoftfolket". Active Solution är med och bidrar - i år med välgörenhet.

MS techdays

 

Årets tema är "improving the world through technology". Det har i år Active Solution tagit fasta på och kommer att visa upp sin Open Source-lösning Active Login. I samband med det kommer alla deltagare att kunna sätta sitt avtryck i montern och därmed skänka tre träd per avtryck. 

Stellan Ahlgren, Marknadsansvarig på Active Solution kommenterar: "Vi brukar alltid ha något nytt att visa upp till Techdays. Så även i år med Active Login. Nu vill vi även koppla tekniken till att göra ett avtryck för miljön, rent fysiskt. Inte nog med att Active Login sparar in på våra knappa resurser genom smart IT, vi vill visa handling genom att sätta avtryck även för miljön. Deltagarna på Techdays kommer att få hjälpa oss att bygga ett träd, varje avtryck ger 10 kronor till att plantera skog. Vi hoppas på mycket pengar och maximalt med 3000 deltagare ska det om jag räknat rätt bli 30 000 kronor".

Som tidigare år har Active Solution även talare på plats. I år är det inte mindre än 5 talare som är konsulter och anställda hos Active Solution. De är Chris Klug, Robert Folkesson, Cecilia Wirén, Peter Örneholm och Jakob Ehn.