Event

TechDays 2017

25 oktober 2017

Microsofts största konferens i Sverige för IT tekniker, utvecklare och IT-beslutsfattare. Active Solution är på plats med talare och cool teknik.

25 - 26 oktober är det dags för Microsofts, i Sverige, största konferens. Temat i år är +AI och konferensen syftar till att, med massor med bra sessioner och talare, inspirera till vad AI kan få för betydelse i framtiden.  Active Solution är på plats med ny cool teknik och medverkar i år med fem talare;

Alan Smith 

Alan håller en session om; Designing a Telemetry Pipeline using Azure Event Hubs, Azure Service Bus, Azure Stream Analytics and SignalR. 

Cecilia Wirén 

Cecilia är värd för front-end spåret "The Client Side Story Presented by Microsoft TechDays". 

Robert Folkesson 

Robert är värd för spåret "Architecting in the New World" och kommer även, tillsammans med bland annat Patrik Lövendahl,  i ett panelsamtal diskutera; Hur ser framtidens lösningsarkitektur ut – där AI-styrda intelligenta och serverlösa tjänster samverkar med stöd av massiva datamängder?

Jakob Ehn 

Går igenom några viktiga koncept som du bör känna till om du vill bygga system som stödjer Continuous Delivery. Vi kommer att diskutera Microservices-arkitektur, mönster för att bygga in feltolerans från början som t.ex. Circuit Breaker och Retry samt hur man med hjälp av Microsoft Azure kan implementera inkrementella utrullningar utan nedtid med monitorering som också låter oss testa i produktion.

Peter Örneholm

Peter kommer tillsammans med Chris Klug att hålla i en introduction till TypeScript och Webpack med förhoppningen om att du, efter denna session, kommer känna dig bekväm med konceptet och redo att börja utforska mer på egen hand.

Mer om Techdays hittar du på tdswe.se