Event

Lunchseminarium: Utforska ett år av generativ AI - Verkliga erfarenheter och möjligheter

23 november 2023

Det har varit ett otroligt intensivt år med ständiga nyheter inom Artificiell Intelligens. Bara under november släpper OpenAI, GitHub och Microsoft omvälvande nyheter kring AI. Active Solution bjuder in dig som arbetar strategiskt med IT, system- och verksamhetsutveckling till ett inspirerande seminarium där vi delar med oss av de största nyheterna från året som gått och vad vi ser skapar allra mest nytta ute hos företag och organisationer.

FULLSATT! Eventet är fullsatt, men vi planerar redan nu för en repris. Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med mer info.

"A year of generative AI" Skapat av Dall-E 3

ChatGPT satte generativt AI på kartan och många förteag ville snabbt applicera tekniken på sin egna data. Chatta med manualer eller personalhandböcker blev snabbt intressanta tillämpningsområden. Men vi ser att det stora värdet finns i tillämpningsområden mycket närmare verksamheten.

Peter Örneholm och Jakob Ehn, seniora konsulter och rådgivare från Active Solution, har under året arbetat intensivt med AI-tillämpningar som skapat värde. De kommer att guida oss genom en resa som inkluderar en överblick över dagens teknologier och deras potential. Vi kommer att diskutera hur AI och kognitiva tjänster kan användas för att öka effektiviteten och innovationen inom organisationer, och hur AI kan användas för att lösa problem vi för bara några månader sedan ansåg var praktiskt omöjligt. 
 
Vi kommer besvara frågor så som:
  • Vad har hänt inom AI-området det senaste året?
  • Vad presenterade Microsoft, OpenAI och GitHub för nyheter på sina respektive konferenser i november?
  • Vilka tjänster och system ska jag köpa och vad behöver jag bygga själv?
  • Hur kan jag integrera  AI i mitt tjänsteutbud?
 
Anmäl dig nu för att säkra din plats!
 

Praktisk information

 
Vad: En överblick över hur AI blir värdeskapande när det tillämpas nära verksamheten
För vem: För dig som arbetar strategiskt med IT, system- och verksamhetsutveckling
Anordnas av: Active Solution
Var: Fysiskt på Active Solutions kontor (Kammakargatan 9A)
Datum: 2023-11-23 (Torsdag)
Tid: 11:45-13:00 (Därefter lunch)
Anmälan:Eventet är fullsatt, men vi planerar redan nu för en repris. Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med mer info.