Event

Devsum 2021

26 maj 2021

Den 26-27 maj är det dags för Devsum 2021 som i år blir ett digitalt event. Vi kommer vara där! Som deltagare, talare samt sponsor.

Devsum, eller Developer Summit, är fortfarande utan tvekan Sveriges i särklass viktigaste .NET konferens. Active Solution är även i år guldsponsor och kommer att finnas på plats med ett virtuellt rum under hela konferensen. I vårt virtuella rum så håller vi blixttal och anordnar tävlingar i pauserna mellan sessionerna.

Som tidigare år så är flera av våra medarbetare bokade som talare. I år är det Alan Smith, Chris Klug, Jakob Ehn och Peter Örneholm som talar på Devsum. Vi håller även i några intressanta workshops dagen innan konferensen, den 25 maj. Dessutom kommer vi att närvara med hela bolaget som deltagare under konferensen.

Cecilia Wirén tidigare DevSum talare samt ansvarig för kompetensutvecklingen på Active Solution kommenterar:

"Devsum har alltid ett professionellt och bra innehåll, vilket vi som har varit talare vet om. Nu vill vi passa på att sprida det vidare till hela bolaget och samordnar det med våran egen bolagskonferens för våren. Vi ser fram mot inte bara ett bra innehåll på konferensen utan också intressanta gruppdiskussioner internt efter varje session."

Active Solution Guldpartner till Devsum 2021