Event

Webbinarie: Demokratisering av AI – nu kan alla nyttja Artificiell Intelligens i sina tjänster

3 februari 2021

Känns AI som något diffust som du har svårt att applicera i din verksamhet? De senaste åren har Artificiell Intelligens blivit ekonomiskt möjligt för alla att ta till sig – en demokratisering av AI! Följ med på ett inspirerande webbinarie med konkreta exempel på hur modern teknik, AI, kan skapa värde för dig och dina målgrupper.

Att AI och Machine Learning inte längre är något endast förunnat de stora IT-jättarna börjar fler och fler förstå. Det är lite som när Internet kom på 90-talet, med skillnaden att det inte tar lika lång tid för den nya tekniken att få genomslag. Det har gått fort på bara ett par år.

Samtidigt är det en hel del algoritmer och matematiska modeller som måste greppas och som gör att det känns utmanande att börja med AI-projekt. Med Microsofts tjänster inom Azure Cognitive Services funkar det betydligt enklare, med färdiga tjänster för AI och Machine Learning.

Det här webbinariet reder ut begreppen och vår målsättning är att deltagarna ska gå hem med bra idéer som kan användas hemma i sin verksamhet. För den som vill fördjupa sig kommer det presenteras ett exklusivt AI-erbjudande under webbinariet.

Föreläsare

Robert Folkesson, CTO på Active Solution, kommer att visa hur lätt det är att använda tjänsterna för att skapa insikt i data och möjliggöra automation, till och med för de som saknar förkunskaper i AI-världen!

Winston & Active Solution

Winston & Active Solution har under en längre tid arbetat tillsammans i allt ifrån små till stora projekt.

Winston är en mångfaldigt prisbelönt digital fullservicebyrå som grundades 2003. Vi skapar användarupplevelser som hjälper dig att skapa mätbart bättre affärer – både nu och i framtiden. Winston är sedan årsskiftet en del av KAN – en av Sveriges största digitala byråer.

Active Solution utvecklar och förvaltar framtidens molnlösningar - redan idag! Active Solutions kunder väljer oss för att vi är engagerade, flexibla och effektiva. Vi attraherar den främsta kompetensen och är en av Microsofts högst värderade partners.

Praktisk information

Vad: Föreläsning om AI i verkligheten
För vem: För dig som jobbar med företagets affärsutveckling, information eller teknik
Anordnas av: Winston & Active Solution
Var: Online (Microsoft Teams), Länk kommer i bekräftelsemejlet
Datum: 2021-02-03
Tid: 11:00-11:45

Anmälan